Αρχική arrow Προϊόντα arrow Ανελκυστήρες arrow Compact
19.04.24
 
 
Επιλογές
Αρχική
Σκοπός - Φιλοσοφία
Προϊόντα
Υπηρεσίες
Τεχνικά Θέματα
Τεχνικοί Όροι
Αναζήτηση
Επικοινωνία

Compact

Ο υδραυλικός μηχανισμός COMPACT προορίζεται αποκλειστικά για την ανύψωση φορτίων και εφαρμόζεται εκτεταμένα σε βιομηχανικούς χώρους και αποθήκες. Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό μέσα στον οποίο οδηγείται φορείο η πλαίσιο ανάρτησης. Οι μηχανισμοί COMPACT είναι υψηλής αντοχής και στιβαρότητας ενώ η τοποθέτηση τους είναι ιδιαίτερα εύκολη.

H αξιοπιστία απόδοσης, η αντοχή του στα μεγάλα φορτία και στις σκληρές συνθήκες εργασίας, και η πλήρης συμβατότητα με τη νομοθεσία αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα του μηχανισμού. Οι ανάγκες του χώρου και οι απαιτήσεις της εργασίας του πελάτη καθορίζουν τη μορφή του COMPACT, αφού λόγω της ευελιξίας της παραγωγής του προσαρμόζεται στα μέτρα του.

Ο ανυψωτικός μηχανισμός τύπου Compact αποτελείται από τον σκελετό, ο οποίος είναι από στραντζαριστή λαμαρίνα ικανού προφίλ για την απόλυτη στιβαρότητα όλου του μηχανισμού. Στον σκελετό δένονται οι οδηγοί στους οποίους κινείται το ανυψωτικό φορείο. Η μέγιστη διαδρομή που μπορεί να κινηθεί το φορείο είναι τα 6-8 m. Η πλατφόρμα έχει διάφορες διαστάσεις με ανώτερα όρια καθορισμένα ανάλογα με τον τύπο της κατασκευής.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα τοποθέτησης μεταλλικών προστατευτικών τοιχωμάτων στις πλευρές της πλατφόρμας, ή ακόμη και θαλαμίσκος με ράφια για την τοποθέτηση ειδικών φορτίων.

 

   
  Developed by: Jalp.gr