Αρχική arrow Σκοπός - Φιλοσοφία
18.04.24
 
 
Επιλογές
Αρχική
Σκοπός - Φιλοσοφία
Προϊόντα
Υπηρεσίες
Τεχνικά Θέματα
Τεχνικοί Όροι
Αναζήτηση
Επικοινωνία

Σκοπός - Φιλοσοφία

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η ποιότητα της παροχής υπηρεσιών να συνεχίζεται από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας στον ίδιο υψηλό βαθμό.

Στόχος της εταιρίας είναι η κάλυψη όλων των καινοτομιών προσφέροντας στους πελάτες της οποιεσδήποτε οδηγίες και κατευθύνσεις χρειαστούν για την κατάλληλη επιλογή του ανελκυστήρα ,εγγυώμενη την υψηλή ποιότητα , την γρήγορη εξυπηρέτηση και την πλήρη τεχνική υποστήριξη του .

Σκοπός της εταιρίας είναι η εγκατάσταση αξιόπιστων ανελκυστήρων από υψηλής ποιότητας προϊόντα , σύγχρονης τεχνολογίας και σε συνδυασμό με το άριστο service η ασφάλεια των διακινούμενων να είναι εξασφαλισμένη , όπως και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τήρηση του προγράμματος ροής εργασιών να ολοκληρώνεται εντός του προσυμφωνημένου προϋπολογισμού.

Η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών σε όλους τους τομείς, η άμεση εξυπηρέτηση, η ποιότητα κατασκευής, η υψηλή τεχνογνωσία, η επιστημονική κατάρτιση, η άρτια οργάνωση, η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη, και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν πρωταρχικά μελήματα για την εταιρία. Επίσης να προμηθεύεται ηλεκτροκίνητους ή υδραυλικούς ανελκυστήρες ή εξαρτήματα αυτών τα οποία να είναι εναρμονισμένα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία με σκοπό την ασφάλεια τους ως προς τη χρήση τους. Το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Γεώργιος Κολουσιάδης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών έχοντας ως κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση την ασφάλεια και την ποιότητα των ανελκυστήρων.

Οι τομείς ενδιαφέροντος της εταιρίας, έχουν ενταχθεί στις παρακάτω μεγάλες κατηγορίες:

  • Μελέτη
  • Εγκατάσταση
  • Συντήρηση
  • Αναβάθμιση
  • Επισκευή
 

   
  Developed by: Jalp.gr